aká je najlepšia múka pre deti?

Maminky, viete mi prosím niečo povedať o špaldovej múke BIELEJ? Zvyknem z nej robievať koláčiky, ale má význam, čo sa týka výživovej hodnoty, keď je biela? Ja sa v tých deleniach strácam: špaldová, ktorá môže byť hladká, polohrubá a potom ešte biela, celozrná. Lenže akú špaldovú pre drobca 14-mesačného, keď celozrnú nie a zároveň mu nechcem piecť z obyčajnej bielej pšeničnej?

Odpovedať na tento príspevok

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac info tu: Ochrana súkromia