ako mrazíte potraviny? ako mraziť ovocie a zeleninu?

chcem sa spýtať ako mrazíte niektoré potraviny, s príkrmamy začíneme v novembri, namrazla som si zatial marhule, slivky, uvarenú a nakrájamú cukinu, budem mraziť blanšírovanú mrkvu a surové purko, no mám aj domáci patizon, hokaido, papriku, kaleráb. Neviem či ich povar** naporcovať alebo napr kaleráb len surový nakrájať, aby z toho nebolo blatko ked sa to rozmrazí a potom to už ani uvar** nepôjde. Ďakujem

Odpovedať na tento príspevok

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac info tu: Ochrana súkromia