ako pripraviť sumca afrického, pomoc, nápad na recept

Ahojte, kúpili sme sumčeka afrického na Vianoce. Poraďte ako ho urobiť pre nás dospelých (lososa robievam na plechu, iba olivový olej, soľ a čierne korenie), ale hlavne pre dcérku 13m, aké bylinky môžem použiť? Zatiaľ nesolíme. Asi ju bude treba aj prepasírovať? A ešte sa chcem opýtať, či detskú kapustnicu môžem podliať aj vodou a či do Evkinho zemiakového šalátu môžem použiť aj červenú cibuľu, šalotku je problém zohnať. Ďakujem.

Odpovedať na tento príspevok

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac info tu: Ochrana súkromia