ako správne variť strukoviny, aby sa zachovali vitamíny

dobry vecer, chcela by som sa spytat taku vec... raz som citala ze ked dame zeleninu/strukoviny do horucej vody vitaminy sa udrzia v nej a ak do studenej tak to ide do vyvaru..je to pravda? neviete otom nieco viac? zajtra chcem robit take šošovicové placky a ma to napadlo ze ci si mam dat zalezat natom ako to varim... aby mi nezostal len skrob v sosovici - pr**iahnute za vlasy ale aj tak ma to zaujima? dakujem pekne?

Odpovedať na tento príspevok

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac info tu: Ochrana súkromia