ako vyšľahať karamelovú šľahačku

Krásne nedeľné ráno dievčatá,mohla by som poprosiť o radu?Včera som si uvarila karamelovú šľahačku na veterníky,dnes ráno som ich chcela rýchlo naplniť a šupnúť do chladničky,ale tú šľahačku nie a nie vyšľahať,čo s tým,nemáte na to nejaký fígeľ,alebo čo by ste povedali keby som tam šupla práškové šľahačky aby to nabralo hustú konzistenciu.Dakujem za rady a prajem pohodovú nedeľu.

Odpovedať na tento príspevok

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac info tu: Ochrana súkromia