BRYNDZOVÉ PAGÁČIKY - recept, suroviny, postup, link

BRYNDZOVÉ PAGÁČIKY

Potrebujeme:200g bryndze200g masla200g polohrubej múkysoľNa posypanie: sézam, mak, rascaVajíčko na potretie

Postup:Zo surovín vypracujeme tuhé cesto, ktoré vyvaľkáme a povykrajujeme rôzne tvary pagáčikov.

Dáme na plech vystlaný papierom a potrieme vajíčkom. Následne posypeme podľa chuti (sézamom, rascou, makom) alebo dáme na pagáčik polovicu vlašského orechu. Pečieme v rúre pri teplote 180 C cca 10-15minút.

https://www.facebook.com/receptyakulinarium/photos/a.1494697997519453/1760877980901452/type=3&ifg=1

https://scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15825843_1760877980901452_8302396281860823512_n.jpg_nc_cat=0&oh=2b9e82b4d0b4c587d3be37b054bebb2a&oe=5C2CA1F4

Odpovedať na tento príspevok

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac info tu: Ochrana súkromia