černohorský rezeň - rady a triky na prípravu

Mohli by ste mi prosím poradiť ako správne smažiť černohorský rezeň(bravčové maso v zemiakovom cestíčku)?Robila som minulý týždeň na bravčovej masti s troškou oleja a maso trochu surové a cesto prihoraté.Potom som tú masť vyliala a smažila iba na oleji a tak že som najprv maso predsmažila a potom som na to natrela cesto lenže rezne boli moc chrumkavé aj mado aj cesto.Ďakujem za rady dlho som ho nerobila tak si už nepamatám ako som to smažula.Ďakujem

Odpovedať na tento príspevok

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac info tu: Ochrana súkromia