čo jedia naše deti - chrumkavý chlebík, hrianky

Neviem, či je toto povolená otázka, ale skúsim. Synček (skoro 3roky) si v poslednej dobe veľmi obľúbil "chrumkavý chlebík" opečený v hriankovačí, konkrétne grahamový toastový z lidlu. Teraz som náhodou našla tento článok: http://www.bbc.com/news/health-38680622. Vie mi nejaký odborník povedať, či je to teda naozaj nebezpečné? Resp. keď je chlebík len jemne opečený, či je to v pohode? A tak isto, či sa to teda týka aj opečených zemiakov, či inej zeleniny. Ďakujem

Odpovedať na tento príspevok

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac info tu: Ochrana súkromia