čo jedia naše deti, stravovanie detí, obilniny, prikrmovanie

Dobry den, chcem sa spytat, ako je to presne s namacanim obilnin pred konzumaciou/tepelnou upravou? Minule som niekde citala, ze napr. ryzu treba namocit az na 24 hodin... Je to niekedy tazke, kedze sa casto rozhodujem spontanne, co budem varit. Ale viete mi aspon priblizne povedat, ako dlho by mali byt tieto potraviny namocene, je tam nejaka "pausalna" doba alebo zalezi od tipu? Konkretne myslim nap. vlocky, krupy, ryza, pseno, pohanka, quinoa? Vdaka.

Odpovedať na tento príspevok

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac info tu: Ochrana súkromia