domáce cestoviny, skladovanie, rady a triky do kuchyne

vyrábate si niekto domáce cestoviny? ja som dnes skúsila urobiť špenátové. sú celkom fajn. problém je, že som to prehnala a urobila mega veľa cesta. ako skladovať cestoviny? viem, že normálne (múka, vajce, voda, soľ - tuším) sa vysušia a môžu sa skladovať pri izbovej teplote. neviem ale, čo s tým, keď je tam špenát? ani to cesto nemám také hutné.... rozmýšľam, že ich jemne presuším (aby sa nepolepili) a nasáčkujem do mrazničky...aj by mohli dlhšie vydržať, že?

Odpovedať na tento príspevok

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac info tu: Ochrana súkromia