Holky prosím vás, studovala jsem ty jidelnicky a chtěla jsem...

Holky prosím vás, studovala jsem ty jidelnicky a chtěla jsem se zeptat, jaké suchary a knekry jíte. Já mám totiž po takových věcech hlad, absolutně pro mě ne. Říkala jsem si, že bych si to nahradila chlebikem, co dělá partner. Určitě znáte... Večerní chlebík od penamu. Děkuji

Marketka suchar sa tazko meni za chlebik chlebik treba okolo 80 kcal a suchar 40 kcal to je o polovicku menej.Za co ale suchar mozes vymenit su ryzove chlebicky ked ti tie chutia.Nevyhoda je ze z ryzovych chlebickou si skorej hladna ako s celozrnych sucharkou ?

Odpovedať na tento komentár

Myslíte ty pufovane? Ty mi totiž nelezou jíst každý den. A ano, mám z nich brzy hlad

místo szcharu slunečníky chlebicek

Odpovedať na tento komentár

Mas velmi vela sucharou skus si najit nejake co ti budou chutnat.A lebo jez 2 chlebiky za den rano a na olovrant za kazde 2 suchare co su v jedalnicku mozes 1 chlebik

Odpovedať na tento komentár

Mi vadí že ty suchary jsou tvrdé. To u sebe vidím jako největší potíž. Navíc semnou je to těžké. Jsem v jídle strašně vybíravá. Už od malička ?

Ja si mazu suchary uz vecer. Treba tvarohovou pomazankou, zabalim a rano jsou mekke jako chlebik.

Odpovedať na tento komentár

... ja si kupujem celozrnny toastovy chleba a na sucho si jeden opeciem miesto sucharu (tiez ich nemusím)... 1 kus má okolo 50 kcal

Odpovedať na tento komentár

Toustak se dá. Nenapadla mě tato varianta. Děkuji

Odpovedať na tento komentár

Ja by som odporučila kvaskovy spaldovy chlieb. Suchare a ryzove blbosti su podla mňa len na oklamanie mozgu. Nikdy sa z nich nenajete teda sa míňajú účinku, radsej si dať jeden krajec kvalitneho chleba ktory ma trosku možno viac kalorii ako spraskat cele balenie ryzovych chlebíkov ktore majú navyše nulovu nutricnu hodnotu cize date telu aj tak prazdne kalorie....to len moja skúsenosť a rada? Ako komu vyhovuje. Peace

Odpovedať na tento komentár

A keď už......suchar je vlastne chlieb len tvrdý opeceny alebo čo s nim robia takze aky maju zmysel....je to len marketingovy ťah ako do nas dostať čo najneprirodzenejsie potraviny?

Odpovedať na tento komentár

U nás sa osvedčil tento:400 g celozrnnej špaldovej múky voda soľ 150 g tekvicových jadierok 3 lyžice olivového oleja 3 lyžičky sušeného droždia

Postup: 1.V hlbšej miske zmiešame chlebovú múku so sušeným droždím, s tekvicovým olejom a po častiach prilievame vodu. Vymiešame hustejšie cesto a necháme ho 30 minút nakysnúť na teplom mieste. 2.Potom doň pridáme 100 g tekvicových jadierok a cesto necháme znova 20 minút vykysnúť. Na pomúčenej doske z neho vyformujeme bochník a uložíme ho na vymastený plech.

3.Bochník na povrchu potrieme slanou vodou, posypeme zvyšnými tekvicovými jadierkami a necháme 15 minút podkysnúť na plechu. Vložíme do vyhriatej rúry a pri teplote 180 až 200 stupňov Celzia pečieme asi 60 minút.

Pre pošlete mi prosím suroviny do správy dnes vyskúšam ďakujem

Odpovedať na tento komentár

Ja si kupujem sucháre v Naturhause alebo si doma pečiem kvaskovy-spaldovy chlebík.

Odpovedať na tento komentár

Odpovedať na tento príspevok

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac info tu: Ochrana súkromia