JABLKOVÉ TIRAMISU - recept, suroviny, postup

dnes som robila v robote JABLKOVÉ TIRAMISU,do hodiny zmizlo.kupte v lidli 3ks mascarpone,1 33%šľahačku(tú červenú),4jablká,1 veľký balík dlhých piškot.a treba vám 3pol.lyžice nescy kávy.kávu uvarte v trištvrte litri vody.vychladnúť.v nej budete namáčať piškoty.vyšľahajte šľahačku,pridajte do nej 300-400g cukor,prešľahajte,pridajte mascarpone,znova prešľahajte.vznikne biela sladká hustá hmota.piškoty namáčajte do kávy,5ks vedľa seba,po dlžke 4ks.natr**e bielu hmotu.znova piškoty,znova biela hmota.na nu dajte vyžmykané,nastruhané jablká s cukrom a kus škorice.na to znova piškoty a navrch biela hmota.vidličkou povrchu narobte vlnky,posypte škoricou.dať do chladničky.o 3-4hod.môžte jesť.mnamka!!!miesto jablk možno použiť nakrajané broskyne na kocky..tiramisu vydrží 2 dni.(ak ho nezjete).?

Odpovedať na tento príspevok

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac info tu: Ochrana súkromia