Môžem dať piecť za mrazené jelitka?
Môžem dať piecť za mrazené jelitka...
To su jaternice či?
hej
V pohode, na 150-160 stupnov, trochu podliat aby nepraskli.
môžete aj ja davam pečiem v trube
Prasknu sa ak su zmrazene..
Neprasknu.prasknu ked sa pecu pri vysokej teplote.
Ja davam piect iba mrazene.
Aj ja naslabo a upečiete:-)
Tak dajú sa dať piecť aj zmrazené...
možete ale najprv pri nižšej teplote a potom pridajte teplotu
Ano
Ja peciem a hned nastavim asi 150 st.
Presne tak
Samozrejme
Na akej mam začať a na koľko pridať...
Aj ja som dnes piekla, chlebík a uhorka...a obed bol hotový. Piekla som zamrznuté pri nižšej teplote /160°/a nepraskli. Vždy to tak robím.
A ako dlho?
Tak cca 20 -30 minút podľa hrúbky.
Teplotu neriesim. Zapnem 150 st a hned vlozim. Takze sa zohreju postupne.
začat na 150 a ked povolia tak dat na 200
Ja zboznujem ked prasknu a pripecu sa?
alebo dajte rovno na pavnicu narežte črievko a ked trošku povolí tak ho zmes vytlačte a budete mat kašu a k tomu opečený chlieb v toustovači, alebo ak máte uvarené zemiaky v šupky tak pridat rovno ku zmesy na panvicu a tak ešte dodusit
Najlepšie sa pečú na papieri na pečenie, ani sa neprilepia, ked vytečená mast stuhne pekne chytím aj s papierom, vyhodím
Aj ja uz len tak robim
v remoske za 15 minut hotove
Ano
A ako dlho ich mam piecť
Anooo
Ano
Pol hodinku
kým nebudu do chrumkava
Jelitka, hurky, jaternice každý to volá inak.
Ano najprv mensia teplota potom pridat
Ja pečiem iba zamrznuté a ešte sa mi nestalo že by praskli
Ano
ano ale od zaciatku na miernejsej teplote
Jelitka a aj jaternice sa pečú iba zamrazené.Najprv ich dajte na 200-250 stupňov a cca po 15-20 minútach stíšte na cca 150 stupňov.Sem tam ich potr**e vodou.Budú mať chrumkavé črievko
IBA mrazene? Ked ich mam cerstve, predsa ich nebudem mrazit!?
No pani sa pýtala na mrazené? chybička se vloudila?
ked ich da na 250 st.tak popraskaju
Iba zo začiatku aby sa rozmrazili.Nikdy nám nepopraskali...
Ja ich najprv dávam na 50-100, aby sa roztopili a potom ich klasicky upečiem
Áno ja som piekla dnes a hned z mrazaku
Jasnacka.
Hotovo
No aká šikulka, super.
No neviem ako by to dopadlo bez vašich rád...
Určite dobre, som rada že sa podarilo. Aj druhý raz poradím keď budem vedieť. Papa
A ďakujem za rady
a podla ktorej rady ste robila?
Od 150 stupňov C na 200 som pomaly zvyšovala...
Čitam to tu dlho o jaterniciach aj stare temy a prekvapuje ma,že ja a moja rodina sme jediní co jaternicu robia na panvici. Dost prska tak zakryjem,je chrumkava korka,famozna chut, odložim z platni otocim z druhej strany a zas necham zakrytu. ?? rozmrazenu len ale to je chvilka.
Ja som tiež tak robievala teraz prvý krát v trúbe
Miška,ja dávam len do rúry ?
kým sme sa vykecali tak je večera na stole - super
Už aj zjedena ?
Mne prasknu aj na 150?
Mne pomohlo dat do studenej rury (bola zapnuta len kratko pred tym nez som to tam dala) a nastavena na 175 a zvysovala som po cca 20 min az na 200 (ponechala nech naberu krusticku a otocila)
Skusim. Dakujem pekne?
Na pekac som dala naspodok za varechu masti,podliala vodou tak cca 1cm aby bol a zo zaciatku som piekla prikryte alobalom, po tych 20 min som odokryla. Dufam ze sa podaria,potom dajte vediet
tak je asi velmi predhriata rura
treba ich trošku podliat ---- TROŠKU
Ja stale mrazene zalejem vriacou vodou,chvilku postoja a poutieram ich s*rvitkou a dam piect....su akocerstve...tuto radu mi davno dala jedna starsia susedka a odvtedy totakto robim a nemala som ziadne problemi s jaternickami
Áno, ale podliať vodou a piecť pomaly.
ja tiez peciem mrazene väcsinou ked ponahlam do roboty,podlejem len trochu vodou a na malom ohni pomali peciem do chrumkava.....
Ja roky rokuce iba v rure, zamrazene a vzdy su chrumkave. Len po dopeceni nezakryvat nechat chytit trosku kôrky na črievku ?
Ak su mastne pustia si mast a netreba ani vodu vo vnutri je vsetko domākka uvarene
Ja davam piect len zmrazene zabijame 3krat doroka
Určite áno trocha ich podliat vodou a dát piecť a budú výborné
ano, ja ich ale peciem pomaly na 150 a dlho,potom len zagrilujem neprasknu a su chrumkave
Ano. Ako pisu ostatne kocky, najprv na nizsej teplote, asi 170-180 °C, neskor ju zvysit na klasickych 220
Pred pečením icjh poprepic**jte,aby nepraskali
netreba ich rozmrazovat
ja davam piect zamrazene podlejem trochu vodou a peciem na 170-180
mozes
aspoň ti neprasknú len nie na vysokú teplotu
Ano