Môžem dať piecť za mrazené jelitka...

Môžem dať piecť za mrazené jelitka?

To su jaternice či?

hej

V pohode, na 150-160 stupnov, trochu podliat aby nepraskli.

Odpovedať na tento komentár

môžete aj ja davam pečiem v trube

Odpovedať na tento komentár

Prasknu sa ak su zmrazene..

Neprasknu.prasknu ked sa pecu pri vysokej teplote.

Ja davam piect iba mrazene.

Aj ja naslabo a upečiete:-)

Odpovedať na tento komentár

Tak dajú sa dať piecť aj zmrazené...

Odpovedať na tento komentár

možete ale najprv pri nižšej teplote a potom pridajte teplotu

Odpovedať na tento komentár

Ano

Odpovedať na tento komentár

Ja peciem a hned nastavim asi 150 st.

Presne tak

Odpovedať na tento komentár

Samozrejme

Odpovedať na tento komentár

Na akej mam začať a na koľko pridať...

Odpovedať na tento komentár

Aj ja som dnes piekla, chlebík a uhorka...a obed bol hotový. Piekla som zamrznuté pri nižšej teplote /160°/a nepraskli. Vždy to tak robím.

A ako dlho?

Tak cca 20 -30 minút podľa hrúbky.

Odpovedať na tento komentár

Teplotu neriesim. Zapnem 150 st a hned vlozim. Takze sa zohreju postupne.

Odpovedať na tento komentár

začat na 150 a ked povolia tak dat na 200

Odpovedať na tento komentár

Ja zboznujem ked prasknu a pripecu sa?

Odpovedať na tento komentár

alebo dajte rovno na pavnicu narežte črievko a ked trošku povolí tak ho zmes vytlačte a budete mat kašu a k tomu opečený chlieb v toustovači, alebo ak máte uvarené zemiaky v šupky tak pridat rovno ku zmesy na panvicu a tak ešte dodusit

Odpovedať na tento komentár

Najlepšie sa pečú na papieri na pečenie, ani sa neprilepia, ked vytečená mast stuhne pekne chytím aj s papierom, vyhodím

Aj ja uz len tak robim

Odpovedať na tento komentár

v remoske za 15 minut hotove

Odpovedať na tento komentár

Ano

Odpovedať na tento komentár

A ako dlho ich mam piecť

Odpovedať na tento komentár

Anooo

Odpovedať na tento komentár

Ano

Odpovedať na tento komentár

Pol hodinku

Odpovedať na tento komentár

kým nebudu do chrumkava

Odpovedať na tento komentár

Jelitka, hurky, jaternice každý to volá inak.

Odpovedať na tento komentár

Ano najprv mensia teplota potom pridat

Odpovedať na tento komentár

Ja pečiem iba zamrznuté a ešte sa mi nestalo že by praskli

Odpovedať na tento komentár

Ano

Odpovedať na tento komentár

ano ale od zaciatku na miernejsej teplote

Odpovedať na tento komentár

Jelitka a aj jaternice sa pečú iba zamrazené.Najprv ich dajte na 200-250 stupňov a cca po 15-20 minútach stíšte na cca 150 stupňov.Sem tam ich potr**e vodou.Budú mať chrumkavé črievko

IBA mrazene? Ked ich mam cerstve, predsa ich nebudem mrazit!?

No pani sa pýtala na mrazené? chybička se vloudila?

Odpovedať na tento komentár

ked ich da na 250 st.tak popraskaju

Iba zo začiatku aby sa rozmrazili.Nikdy nám nepopraskali...

Odpovedať na tento komentár

Ja ich najprv dávam na 50-100, aby sa roztopili a potom ich klasicky upečiem

Odpovedať na tento komentár

Áno ja som piekla dnes a hned z mrazaku

Odpovedať na tento komentár

Jasnacka.

Odpovedať na tento komentár

Hotovo

No aká šikulka, super.

No neviem ako by to dopadlo bez vašich rád...

Určite dobre, som rada že sa podarilo. Aj druhý raz poradím keď budem vedieť. Papa

Odpovedať na tento komentár

A ďakujem za rady

Odpovedať na tento komentár

a podla ktorej rady ste robila?

Od 150 stupňov C na 200 som pomaly zvyšovala...

Odpovedať na tento komentár

Čitam to tu dlho o jaterniciach aj stare temy a prekvapuje ma,že ja a moja rodina sme jediní co jaternicu robia na panvici. Dost prska tak zakryjem,je chrumkava korka,famozna chut, odložim z platni otocim z druhej strany a zas necham zakrytu. ?? rozmrazenu len ale to je chvilka.

Ja som tiež tak robievala teraz prvý krát v trúbe

Miška,ja dávam len do rúry ?

Odpovedať na tento komentár

kým sme sa vykecali tak je večera na stole - super

Už aj zjedena ?

Odpovedať na tento komentár

Mne prasknu aj na 150?

Mne pomohlo dat do studenej rury (bola zapnuta len kratko pred tym nez som to tam dala) a nastavena na 175 a zvysovala som po cca 20 min az na 200 (ponechala nech naberu krusticku a otocila)

Skusim. Dakujem pekne?

Na pekac som dala naspodok za varechu masti,podliala vodou tak cca 1cm aby bol a zo zaciatku som piekla prikryte alobalom, po tych 20 min som odokryla. Dufam ze sa podaria,potom dajte vediet

Odpovedať na tento komentár

tak je asi velmi predhriata rura

Odpovedať na tento komentár

treba ich trošku podliat ---- TROŠKU

Odpovedať na tento komentár

Ja stale mrazene zalejem vriacou vodou,chvilku postoja a poutieram ich s*rvitkou a dam piect....su akocerstve...tuto radu mi davno dala jedna starsia susedka a odvtedy totakto robim a nemala som ziadne problemi s jaternickami

Odpovedať na tento komentár

Áno, ale podliať vodou a piecť pomaly.

Odpovedať na tento komentár

ja tiez peciem mrazene väcsinou ked ponahlam do roboty,podlejem len trochu vodou a na malom ohni pomali peciem do chrumkava.....

Odpovedať na tento komentár

Ja roky rokuce iba v rure, zamrazene a vzdy su chrumkave. Len po dopeceni nezakryvat nechat chytit trosku kôrky na črievku ?

Odpovedať na tento komentár

Ak su mastne pustia si mast a netreba ani vodu vo vnutri je vsetko domākka uvarene

Odpovedať na tento komentár

Ja davam piect len zmrazene zabijame 3krat doroka

Odpovedať na tento komentár

Určite áno trocha ich podliat vodou a dát piecť a budú výborné

Odpovedať na tento komentár

ano, ja ich ale peciem pomaly na 150 a dlho,potom len zagrilujem neprasknu a su chrumkave

Odpovedať na tento komentár

Ano. Ako pisu ostatne kocky, najprv na nizsej teplote, asi 170-180 °C, neskor ju zvysit na klasickych 220

Odpovedať na tento komentár

Pred pečením icjh poprepic**jte,aby nepraskali

Odpovedať na tento komentár

netreba ich rozmrazovat

Odpovedať na tento komentár

ja davam piect zamrazene podlejem trochu vodou a peciem na 170-180

Odpovedať na tento komentár

mozes

Odpovedať na tento komentár

aspoň ti neprasknú len nie na vysokú teplotu

Odpovedať na tento komentár

Ano

Odpovedať na tento komentár

Odpovedať na tento príspevok

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac info tu: Ochrana súkromia