napad na dezert, recepty, triky a rady

Žienky poraďte pls, mám urobit na sobotu nejaký dezert (robíme si s kamošmi husacie hody). Chcela som robiť naked tortu-klasika piškóta, krém mascarpone+šľahačka+citr.kora a trochu šťava, ten pôjde do stredu aj na vrch. Dozdobim zvrchu možno trochu čerstvým ovocím. Otázka ale je čo dať do vnútra. Minule som dávala na jedno poschodie mango a banan, na dalsie mrazené maliny, ale tie potvory maliny mi po dni a pol (robila som ju vecer) prišli už také všelijaké... Mohla by som ich povar** s cukrom,mixnut, prip dať plátok želatíny a takto to dať dovnútra? Poraďte pls. Vďaka!?

Odpovedať na tento príspevok

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac info tu: Ochrana súkromia