nepečený koláčik s pudingom a šlahackou - recept,

Bábovečky otázka idem robiť taký nepečený koláčik (skôr som na klasické pečené ale tento vyzerá fajnovo) a je tam ako druhá plnka klasický puding zo 4dcl mlieka. Neviem si predstaviť ako to bude držať pokope... myslíte že keby som ten puding ešte vyšľahala s maslom - mohla by som či nechať len tak? Akože u mňa puding tak v pohári OK ale do koláča som nerobila a ešte k tomu nepečený.... Ďakujem za rady

Odpovedať na tento príspevok

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac info tu: Ochrana súkromia