Nový podnik alert! Premýšľali ste, ako by asi chutila domáca...

Nový podnik alert!

Premýšľali ste, ako by asi chutila domáca treska, keby ju namiešal majster šéfkuchár?

Bistro u Kubistu si na opačnom rohu svojho bloku, v priestoroch po bratislavskej kaviarenskej legende Corny, nedávno otvoril svoj spinoff Deli Grössling. Ide o nové poňatie konceptu niekdajších socialistických “lahôdok”, akurát z úzkou ponukou jednoduchých jedál vytvorených z kvalitných surovín. Čo znamená, že aj za trochu vyššie ceny samozrejme.

Ponuka vecí, ktoré si môžete zobrať domov, zatiaľ nie je až taká zaujímavá, keďže dnes už na každom rohu nájdete farmársky trh a predajne s lepšími potravinami.

No určite vyskúšajte bistro jedlá na objednanie si priamo k stolu vo veľmi sviežom a originálnom interiéri (tá farba jedálneho lístka na farbe stola mi robila fyzicky dobre).

Určite sa nabudúce dostanem aj k sendvičom a hummusu, no tentoraz ma tam dotiahla hlavne tá treska. Nechutí úplne ako tá priemyselná (robia ju zo pstruha), ale chutí veľmi dobre, svojim spôsobom možno aj ešte lepšie.

Najprv som chcel ofrflať, že k nej nerobia aj vlastné biele rožky, no sendvičový chlieb, ktorý som k nej dostal, chutil fakt pôsobivo a netradične.

Ou, a čokoládová torta bola s ovocným džemom bola úžasná, menej sladká a výrazne čokoládová, presne ako to milujem.

#trout #mayo #salad #traditional #slovak #cult #bread #chocolate #cake #deli #bistro #hipster #weekend #lunch #summer #goodtime #delicious #sogood #foodie #foodporn #foodgasm #nom #food #eatingfortheinsta #followme #follow #dnesjem #bratislava

Odpovedať na tento príspevok

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac info tu: Ochrana súkromia