pomoc a rady pri varení, burizóny v karamele,

Dobrý večer, chcela by som poprosiť o radu. Robila som burizóny v karamele, presne podla receptu a nakoniec mi to ostalo sypké. Viete mi poradiť kde som spravila chybu? Keď varím podľa receptu tak sa mi zvykne vydar** a teraz sa nevydaril. Prípadne či by sa to dalo zachrániť ešte popri varení ( všimla som si že ked sa mi dlho po naliatí salka roztapa ten karamel, tak vtedy to ostane sypké). Ďakujem za každú radu?

Odpovedať na tento príspevok

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac info tu: Ochrana súkromia