pomoc pri pečení, rady a nápady, fondánový poťah

Dievčatá cukrárky/necukrárky... tie ktoré máte skúsenosti s tortami bez fondánového poťahu... Máte nejaký osvedčený receptík na krém, ktorým sa finálne obtiera torta a je snehovobiely (na vrch ide potom napr čokoláda, ovocie...)? Keď dám šľahačku, tak torta nestuhne a je ako "huspenina". A o poschodke ani nehovorím, to sa vždy bojím, aby to niekto niekde nevyklobásil? Veľmi Vám ďakujem za každú radu?

Odpovedať na tento príspevok

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac info tu: Ochrana súkromia