poprosim dobry nalev na cviklu dakujem...

poprosim dobry nalev na cviklu dakujem

0,5l octu,50g soli,1l vody,16 dkg cukru.

dávam aj fenikel

Ja zase kmin a je super

Vela octu aj hubu vykrivy

Aj ja davam fenikel aj chren ale nie do nalevu ale na dno pohara.pani chcela Nálev?

Nieje to vela octu cvikla je sladka..vyskusane!

Pol litra octu a 16dk cukru nehnevajte sa je to vela octu az mi usta krivy

+liter vody..nebudem vas presviečat..pekny den.

Ale dajte si kolko chcete

Ved aj vy...

Mna nepresvedcite vie kolko to je

Ja robím nálev ako na uhorky/napísaný na obale nakladača/len dávam 160gr cukru a na dno každého pohára dám aniz a fenikel.

1,75lvody na pol litra octu

Odpovedať na tento komentár

4:1:1:1... 4 hrnčeky vody, 1 hr. ocot, 1hr. cukor a 1 Deko. Prevarit vlažnym zaliat. Sterilizujem 5 minut.

Odpovedať na tento komentár

Uvarenu cviklu na veĺkých okách nastruhám pridám jemne struhany chren urobím nálev voda ocoot cukor soĺ dám vychlanuť zalejem keď chcem na zimu tak este sterilizujem.?

aj ja robím tak isto - všetko dávam podľa chuti, zalejem napr. večer a na druhý deň dávam do pohárov - sterilizujem iba chvíľu

mate pravdu,vsetko treba robit podla chuti,nalev sa musi urobit vyraznejsi ako na salat,aby nebol slaby,ale kazdy by mal mat odlisnu chut

Odpovedať na tento komentár

nehnevajte sa citam tu vase prispevky,ale nemoze mat kazdy salat rovnaku chut,preco vsetko strilizovat dekom,musime rozlisovat chut salatu,inak je to o nicom,cvikla potrebuje sol,cukor,ocot,rascu chren,uhorky potrebuju deko,kopor,kapusta rascu,mrkvu,zeler atd,kazdy salat musi mat inu chut,vtedy je to zaujimave a chutne,ak som sa niekoho dotkla,prepacte

Ano je to tak!!!

každý píše ako robí já tiež sladkokyslý nálev a horucim zalejem nastruhanu cviklu chren trošku kminu nálev precedí mne tam vadia tie semienka robím tak roky aj ked je to stále rovnaký nálev ako na uhorky

Jasne treba si uz len vybrat.

Maria Ganova aj mne tam vadia semienka,preto davam iba odvar z rasce

Odpovedať na tento komentár

ja robím nálev: 1liter octu, 2 litre vody, 10dkg soli, 35 dkg cukru,/ na 1kg repy 1kávová lyžička Aníz, 1 neúplná lyžička rasca, 1 neúplná lyžička fenikel.sterilizujem iba krátko, aby chytili víčka

Vela octu

Odpovedať na tento komentár

1 štamprlik octu, 1 polievková lyžica cukru, 1 kavová lyžička soli, medzi prsty kmínu, môže byť aj trošku chrenu... uvarenú cviklu môžeme nakrájať na plátky a zalejeme vodou, alebo nastrúhať a dame cviklu len do trištvrte poharka a potom zalejeme vodou... potom zavárame? recept na 7 dc pohar...

Odpovedať na tento komentár

Maria Vitalošova prečo krityzujete každy má iny recept nie je to rovnaké nech si pani vyberie čo sa jej bude lúbiť.

mila pani,ja nekr**izujem,tato stranka je vytvorena na to,aby sme sa priucili a poradili si navzájom,neviem preco ma napadate,vyzsie som napisala,ze je vsetko treba robit podla svojej chuti,iba som podotkla,ze by nemali vsetky zavareniny chutit rovnako,ak som sa vas dotkla prepacte

Odpovedať na tento komentár

ja vam napisem dobry nalev a je ozaj vyborny dala mi ho kamaratka pred 3 rokmi a inak nerobim, 3l vody,1 kg cukru,1 bal rasci,1 l octu,2lyzice soli uvarit a precedit a vobec nie je kysly? ked chcete tak vyskusajte z polovicnej davky

Fenikel chýba

pani Maria a cviklu uvar**e alebo nastruhate surovu?

ja osobnre dávam surovú...pri sterilizácii zmekne a nestratí toľko vitamínov

Poprosim kolko kilo repy zaujimavy recept chcem vyskusat dakujem

Odpovedať na tento komentár

ten nálev mám aj ja, je dobrý vyskúšaný

Odpovedať na tento komentár

su tu rozne rady a recepty,ja nedavam,rascu ani fenikel,do nastruhanej repy zamiesam struhany chren cerstvy alebo dam 1 poharik zavareneho chrenu kupeneho v obchode,dobre premiesam plnim do poharov zalejem uharkovym nalevom a chvilu sterilizujem uz roky takto robim a je vyborna,...rascu ani fenikel nemame radi v repe-robievala som tak,ale uz roky nie,ved kazdy si robi ako ma rad...

Odpovedať na tento komentár

Fenikel by tam mal byť nádherné prevoňia cviklu...ak nieje v cvikle fenikel to je ako keby ste nedali do kysnutého cesta kvasnice a... nech si pani vyberie čo jej je po vôli

Odpovedať na tento komentár

nikoho nekrityzujem,cesto a repa maju od seba daleko,ved je tam ten chren ktory preraza tu repovu chut,nam takto chuti aj mojim nevestam....dobru chut....

Odpovedať na tento komentár

Co je cvikl?

Cvikla, červena repa.

Dekuji moc to slovo jsem uz zapomela ja jsem letos sazela cervenou repu tak ji nalozim podle ceskeho receptu lg. HELENA

Odpovedať na tento komentár

Presne.tak. a je.vynikajuci

Odpovedať na tento komentár

ja robím 2l vody,0.5l octu,200g kryštaloveho cukru necháme zovrieť.Pridáme 1 zelko povaríme 5minut

Aj ja tak robím, len pridám kmín.

ja takisto presne sko Vy

Odpovedať na tento komentár

1,75lvody na pol litra octu

Odpovedať na tento komentár

Rote bete,- červená repa Rote rube.

Odpovedať na tento komentár

Odpovedať na tento príspevok

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac info tu: Ochrana súkromia