rady a triky do kuchyne, nápady na recept, domáce maslo

Pekný večer všetkým v skupinke..chcela by som sa opýtať,či sa tu nájde niekto,kto si už robil domáce maslo.Našla som dnes taký recept,že liter smotany (33%) a šľahať a šľahať a zberať cmar,až ostane maslo..zdá sa to napohľad jednoduché,len by som uvítala,keby mi niekto napísal svoju skúsenosť,resp.na čo si dať pozor,či to vôbec stojí zato,robiť si ho doma,poprípade kedy a koľko dosoliť (ja by som chcela aj bylinky dať),no a tak..ďakujem za všetky rady a postrehy.

Odpovedať na tento príspevok

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac info tu: Ochrana súkromia