recept - broskyňový koláč,

Receptik,,, klasicka piskota,,, 4 vajicka 150g pras,cukru 1 vanilkovy cukor 4 pol lyzice vlaznej vody 6 lyzice oleja 150g polohrubej muky,,,,, Plnka 1 zlaty klas uvareny v pol litra stavy z kompotu ja som dala broskynovu po vychladnuti zmixovat s 2 krat tvaroh jemny 2 vanilkove cukre 2 pol lyzice cukru a trochu rumu alebo esencie,,,potom pridat 1 zelatinu do kremov Dr. Oetker podla navodu,,, Na korpus si dame nazad obruc polejeme stavou z kompotu rumom naukladame lubovolne ovocie ale nemusi byt moze sa dat len na vrch torty ja mam rada vela ovocia dala som broskyne a mandarinky to zaliat kremom a dat do ladnicky aspon na hodinu stuhnut,,,potom si uvarime zelatinu opat Dr. Oetker ale uz čiiiiru na zalievanie ovocia ja som pouzila dve na pol litra ovocnej stavy tu som dala z mandariniek a zaliala som tym ovocie ktore si zase lubovolne naukladate na vrch torticky po stuhnuti dame okolo piskotky dozdobime okolo omotame maslu aby piskotky drzali,,, ked nasiaknu stavu z torty prisaju sa pred podavanim dat maslu radsej dole ) ak mate malo stavy z kompotu staci pridat sirup alebo dzus doliat vodou na pozadovane mnozstvo ak nemate staci aj voda cukor citron alebo kyselka trochu dochutit,,, Dobruuu chut forma ci stvorec ci kruh priemer 28 cm!!!

Odpovedať na tento príspevok

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac info tu: Ochrana súkromia