recept DOMACA TATARSKA OMACKA, suroviny, postup

Vyborná DOMACA TATARSKA OMACKA: Do mixera dáme 2natvrdo uvarené vajcia,*ipku soli,1kávová lyžičku horčice,1polievková lyžicu octu,*iku cukru,2dl mlieka,2-3 kys.lé uhorky, 1 stredne veľká cibuľa,2-3 stručiky cesnaku,vegeta a mleté korenie podľa chuti,olej podľa potreby.....Všetky prisady spolu zmixujeme a pridávame po roške olej,čim viac oleja pridáme,tym je omáčka hustejšia.Uhorky a cibuľu môžeme tiež mixovať,alebo pokrajať nadrobno.Nakoniec omáčku dochutíme a dáme na chviľu do chladničky,tam vydrži aj 1tyžden ak sa nezje.... recept robim už 20r, je vyborny a bez ečok.Môžeme použiť aj tyčovy mixer.

Odpovedať na tento príspevok

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac info tu: Ochrana súkromia