recept - Domácí hovězí kousky a rajská omáčka s houskovým knedlíkem, suroviny, postup, link

Domácí hovězí kousky a rajská omáčka s houskovým knedlíkem

Hovězí maso se na našem stole často nevyskytuje, máme-li však občas nějaký ten kousek dobrého hovězího, volba co uvařit je jasná. Guláš nebo španělský ptáček je také na seznamu pochoutek z hovězího masa, rajská je však na stupni vítězů u celé naší rodiny.Většinou se k přípravě rajské omáčky používá zadní hovězí maso, já však s oblibou používám kližku, tedy maso „šťavnatější“.

Budete potřebovat:1 kg hovězího masa500 g pasírovaných rajčat (v krabičce)1 rajčatový protlak (v plechu)2 cibulemáslosůl4 bobkové listy5 kuliček nového koření5 kuliček pepřehladká mouka na zahuštěnícukr na dochucenískořicešťáva z citrónu

Houskový knedlík:½ kg polohrubé moukyhrnek mléka1 vejce1 houska nebo rohlík (lepší starší)½ droždísůl

Postup:....více-klik na foto.Domácí hovězí kousky a rajská omáčka s houskovým knedlíkem, Kuchaři do domu, foto: archiv www.kucharidodomu.cz

https://www.facebook.com/permalink.phpstory_fbid=443861735808867&id=100005551334689

Kucharidodomu.cz - Domácí hovězí kousky a rajská omáčka s houskovým knedlíkem

Odpovedať na tento príspevok

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac info tu: Ochrana súkromia