recept - fašírky z mletého mäsa a čínskej kapusty, suroviny, postup,

Dlho som rozmýšľala, čo dnes uvar**.Preskúmala som chladničku s mrazničkou a z toho, čo som tam našla som vykúzlila

FAŠÍRKY Z MLETÉHO MäSA A ČÍNSKEJ KAPUSTY

Super mäkkučké mäsko s varenými zemiačikmi s maslom a červenou paprikou. K tomu zeleninový šalát, obed ako lusk.

Suroviny:70 dkg mletého bravčového mäsa30 dkg zmixovanej čínskej kapusty3 vajíčkasoľ, korenie,1 ČL vegety1 staršiu žemľustrúhanku1 cibuľu a 3 strúčiky cesnakuNa trojobal: vajíčko, hladkú múku a strúhanku.

Šalát:zvyšná čínska kapustauhorkycibuľamrkvanálev z uhoriek

Postup:Mleté mäso osolím,okorením, dám vegetu, vajíčka, žemľu namočim do studenej vody a po chvíľke vytlačím, cibuľu, cesnak a kapustu rozmixujem, nie však na omáčku, ale nadrobno.Všetko zmiešam a formujem fašírky, ktoré obaľujem v trojobale a vyprážam na oleji z jednej aj druhej strany.K tomu budú varené zemiačiky na štvorčeky mastené maslom s červenou paprikou a posypané zelenou petržlenovou vňaťou.Na šalát posekám zvyšnú čínsku kapustu na slížiky, uhorky na kolieska, cibuľu na mesiačiky a mrkvu postrúham na drobno.Zalejem zvyšným nálevom na uhorky... ten mám vždy v chladničke... a obed je hotový.Prajem dobrú chuť.

Odpovedať na tento príspevok

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac info tu: Ochrana súkromia