recept - fazuľová polievka, suroviny, postup,

Po prijatí som sľúbil že nejaké recepty postupne popridávam tak aby som dodržal slovo / slovo údajne robí chlapa ale ja si myslím že činy/.Takže recept na "Traperskú fazuľu" Ingrediencie: Uvarená fazuľa -najlepšie obria švábovka rôznofarebná - 0,5 litra, Cibuľa /na kocočky cca5x5 mm/ 0,5 litra, údená slanina 10 dkg nakrájaná ako cibuľa, Kečup /podľa chuti sladký alebo pikant/ CCa 3 dcl. Worčester 1pol.lyžica, sójová omáčka 1 pol lyžica,čierne korenie 1kávová lyž.,rasca drvená 1kávová lyž., tymián 1 káv.lyž. a oregano 1káv.lyž.. Postup: Slaninu necháme vyškvar** /ak je suchšia tak pridať 0,5 dcl oleja/ pridáme cibuľu a podusíme do sklovita,pridáme uvarenú fazuľu a všetky koreniny - spolu podusíme cca 3 minúty a pridáme kečup. Prehrejeme za stáleho miešania ďalšie 3-4 minúty a môžeme podávať. Najlepšie s chlebom z predchádzajúceho dňa. Čerstvý nedoporučujem z určitých dôvodov?! Je to sýte jedlo vhodné aj pred ťažkou prácou. Uvedené množstvo je na cca 4-5 porcií.

Odpovedať na tento príspevok

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac info tu: Ochrana súkromia