recept Habanero pikant alias Dotyk smrti, suroviny, postup

Habanero pikant alias Dotyk smrti?Nič nie je tak čierne, teda červené, ako sa to napíše?500g klasickej červenej papriky1 ks 7dcl pohár hustého pretlaku2-4 strúčiky cesnaku20 ks habaneraSoľ, cukor, ocot. Ja mam kombináciu 2PL cukru 1/2PL soli, 100ml a asi 1PL olivového.oleja. Je to všetko o vašej chuti?Oblečieme su latexové rukavice a z habanera odstránime žilky. Z klasickej sladkej papriky tiež odstránime žilky. Nasekáme paprikt na malé kúsky dáme do hrnca pridáme všetky suroviny a varíme do zmäknutia. Pomixujeme naplníme do malých 100ml pohárikov a sterilizujeme asi 15 minút. Vyberieme dáme do deky vychladnúť.Je to absolútna chuťovka. Keď chcete viac zmesy pridáte ešte jeden pohár pretlaku. Prvá várka sa rozchytala a druhá sa už zjedla?. Je to zdravé a preto sa to rýchlo míňa❤️Dobrú chuť priatelia❤️

Odpovedať na tento príspevok

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac info tu: Ochrana súkromia