recept - hovädzí steak suroviny

Chlieb vyberieme,opečieme na panvičke slaninu,steaky hovädzie a cibulu podusíme so šampionmi.Na dno chleba dáme dve steaky samozrejme opečené..potom na ne namažeme dijonsku horčice,worčestrovu omáčku a nakoniec chrenovú omáčku,pridáme na to opečenú slaninku....syr narezaný na plátky a navrstvime huby s cibulkou...na tie šampiony dáme steak tretí čo sa zvýšil..aj so šťavou s výpeku, potom zasa pridáme omáčky a preložíme syrom,privrieme patkov s chleba,zabalíme do mäsiarskeho papiera a potom do alufólie..a zaťažíme cca na 4 hodiny....píše sa tu že priložíme 180libier..to je skoro 63kg našich..potrebuje to poriadne zaťažiť.....dobrú chuť.....:-)

Odpovedať na tento príspevok

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac info tu: Ochrana súkromia