recept - jadranská torta, suroviny, postup

nieco na velku noc:JADRANSKA TORTA:CESTO:3vajcia,60gr praskovy cukor,60gr polohruba muka,20gr kakao,2pl olej KREM:2 dcl mlieko,70gr krystalovy cukor,20gr maizeny,,1zltok,50 gr zomletych orechov,150gr maslo,3dl smotany na slahanie,,+ stuzovac do slahacky,1vanilkovy cukor,50 gr praskoveho cukru. POLEVA:100gr cokolady 20gr stzeneho tuku.POSTUP: cele vajcia vyslahame s pr.cukrom pridame muku kakao olej a spolu premiesame ja davam aj prasok do peciva dame na plech pecieme. Krystalovy cukor,maizenu a zltok rozmiesame v mlieku a zastaleho miesania privedieme do varu.potom za obcasneho miesania nechame vychladnut.Zmeknute maslo vymiesame s 50gr praskoveho cukru.Po ciastkach pridavame vychladnuty puding a vyslahame do hladka. do maslovej masy pridame orechy krem na hrubo natrieme na cesto a nechame v chlade stuhnut.vyslahame smotanu s vanilkovym cukrom a stuzovacom a natrieme na plnku.Vrch potrieme cokoladou a ozdobime::vyborna ja kupujem 1l slahacku na pecenie a cokoladovu polevu robim:varova cokolada bravcova mast maslo vtedy sa leskne a je stuhnuta dobre..

Odpovedať na tento príspevok

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac info tu: Ochrana súkromia