recept - jahodové tiramisu, suroviny, postup,

Kamoška: Dojdi na kávuJa: DobreKámoška: A dones niečo sladkéJa:Tak som spravila to najjednoduchšie čo má vždy úspech - jahodové tiramisuPotrebujete:Piškóty2x 250g mascarpone1x 250 ml smotany na šľahanieSalko - pridávajte podľa chuti200 g mrazených jahôd4 PL hnedého cukru1 čl škrobuNa záver kakao na posypanie.Jahody rozvar** s cukrom a škrobom, ešte teplé dať na piškóty. Nechať vychladnúť. Naniesť krém (smotanu, salko a mascarpone spolu vymiešať ) a pred podávaním posypať kakaom...a je to. Dobrú chuť?

Odpovedať na tento príspevok

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac info tu: Ochrana súkromia