recept - Jahodový krém

Jahodový krém napr. do makaroniekPridané používateľom Paulínka dňa 28. marec 2015 - 12:41PopisDnes som sa rozhodla vyskúšať prípravu makaroniek a keďže mi prídu až príliš sladké, hľadala som vhodné kyselkavé doplnenie na vyváženie chutí

Ingrediencie125 gramov masla5 kusy jahody1 polievková lyžica praskový cukor1 polievková lyžica vanilkový pudingInštrukcieZmäknuté maslo vyšľaháme s PL preosiateho práškového cukru. Nabudúce by som možno dala aj menej cukru, aby bol krém ešte sviežejší a kyslejší? Medzitým cez sitko prepasírujeme jahody, použila som mrazené, keďže 12 mesiačikov som nikde nenašla:)Dala som 5ks väčších jahôd, kľudne môžete dať viac. Do prepasírovanej jahodovej zmesi vmiešame PL pudingu a necháme za stáleho miešania zovrieť. Keď začne hustnúť, odstavíme, premiešame a necháme vychladnúť. Vychladnutú zmes vmiešame metličkou do sladkého masla. A máme hotovo? Môžeme plniť makarónky, zdobiť cupcakes a spokojne priberať na váhe?

maslo jahôdky

Krémy

Odpovedať na tento príspevok

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac info tu: Ochrana súkromia