recept - koláč z farebných piškót, suroviny, postup

Recept:D Piskota biela dva krat? 5 lyzic krystal.cukor,5 vajec, vyslahat,pridat 5 lyzic polohruba muka.Ruzova piskota- 6 lyzic krystal.cukor,6 vajec,vyslahat,pridat 6 lyzic polohr.muky a ruzove potravinarske farbivo:D 2 l prevarenej vody s cukrom a vanilkovym cukrom,nechat vychladnut a pridat 2 flasticky puncovej aromy Dr. OETKER:D lekvar,ja som mala doma cucoriedkovy.2 krat puncova aroma Dr.OETKER:DPOSTUP:D biela piskota,puncova voda,lekvar,ruzova piskota,puncova voda,lekvar,biela piskota,puncova voda lekvar,ja som dala na vrch tacku a zatazila som to s tromi kilami muky,supla na noc do chladnicky a rano natrela polevu,navod na poleve Dr.OETKER je:D a to ze sa sacok vysype a zmiesa z dvoma polievkovymi lyzicami vody alebo mlieka:

Odpovedať na tento príspevok

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac info tu: Ochrana súkromia