recept - MARINOVANÉ REZNE, suroviny, postup,

MARINOVANÉ REZNE:

POTREBUJEME:600 g morčacích pŕs alebo bravčové karé (ja som ich robila z bravčového karé)......2 celé vajcia,3 PL Maizeny/Solamyl,2 PL oleja,2-3 strúčiky cesnaku,lyžičku soli (alebo podľa chuti)......1/2 lyžičky mletého čierneho korenia,1 PL horčice......PRÍPRAVA......umyté a osušené mäso nakrájame na rezne,naklepeme ich a poukladáme do nádoby s pripravenou marinádou,ktorú si pripravýme takto......vajcia nahladko vymiešame (ja som miešala s mixérom)......s olejom,maizenou/solamylom,horčicou,pretlačeným cesnakom,soľou a korením......rezne necháme aspoň cez noc alebo na 24 hodín v marináde odložené v chladničke......potom ich opečieme na oleji dozlatista......podávame s bohatou zeleninovou oblohou a hranolkami alebo opekanými zemiakmi,ryžou......????......toto marinované mäsko som minule trošku vylepšila......????......na opečenú stranu som dala plátkový syr a dopekala som pod pokrievkou......????......chutil výborne aj so syrom ktorý sa pekne roztopil na mäse......????......tiež som vyskúšala marinádu s kečupom a pridala som trošku paradajkového pretlaku aj táto varianta chutila výborne......????......mäso netreba dlho opekať pretože je jemné od marinovania......????......prajem dobrú chuť!!!!????

Odpovedať na tento príspevok

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac info tu: Ochrana súkromia