recept - Mäsová roláda s moravankou, postup

Masová roláda s moravankou

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1 kg libového bůčku a nebo plecka, 1 vejce, 1 Moravanka, 20-30 dkg Junioru, 1 česnek (celá palička), vegeta, 1 lžíce solamylu, střevo na tlačenku.

POSTUP PŘÍPRAVY

Bůček a nebo plecko pomeleme, přidáme 1 vejce, pokrájenou na jemno Moravanku(bez šťávy) a salám, protlačený česnek, vegetu a solamyl. Řádně promícháme a dáme do střeva na tlačenku. Já používám střívko užší, líp se pak roládka krájí, ale dle toho, jak velkou máte nádobu na vaření.Vaříme 1 a 1/2 hod., vytáhneme a necháme ve střívku do druhého dne, můžeme otáčet. Pak střívko rozstříhneme a roládu obalíme v červené paprice.Je to vynikající jak na studenou mísu a nebo jen tak na obídek. Přeji dobrou chuť...

Odpovedať na tento príspevok

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac info tu: Ochrana súkromia