recept - medvedie labky, suroviny, postup

Dievčatá napíšem Vám recept ktorý mám od maminky ktorá ich roky robievala no a ja teraz v tomto pokračujem čiže Medvedie labky. 250 g polohrubá+250hladka múka 160g bravčovej masti+200g hera alebo palmarinu+220g práš.cukru+200g mleté orechy+ 2 vajíčka, trocha citrónovej kôry, práškový+ vanilkový cukor na opaľovanie, môžete pridať trochu kakaa aby boli tmavšie.Vsetko zmiesime a dávame do formičiek dáme piecť vyklopíme a ešte teplé obalíme v cukre. Sú výborné a idú výborné vyklopiť z formičiek.Formičky nemastime Dobrú chut a pekné sviatky

Odpovedať na tento príspevok

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac info tu: Ochrana súkromia