recept na Eskimo rezy, suroviny, postup

Eskimo rezy:Cesto:2 hrnčeky hladkej múky1 hrnček krupicového cukru1 balíček kypriaceho prášku1 balíček vanilínového cukru2 vajcia1 hrnček mlieka1/2 hrnčeka oleja2 PL kakaa

Krém:400 – 500 ml mlieka2 kokosové pudingy125 g masla100 g práškového cukru (alebo podľa chuti)1 kyslá smotanaPostup:

  1. Suroviny na cesto zmiešame v hlbšej mise a vylejeme na plech vyložený papierom na pečenie. Dáme piecť do vyhriatej rúry na 25 až 35 minút pri teplote 180 °C.
  2. Uvaríme hustý puding, ktorý necháme vychladnúť. Medzitým vyšľaháme maslo s cukrom. Do masla zašľahávame po lyžiciach vychladnutý puding a kyslú smotanu.
  3. Krém natrieme na vychladnuté cesto, pofŕkame čokoládou, aby sme vytvorili efektné zdobenie a koláč dáme stuhnúť do chladu. Nakrájame na úhľadné rezy dlhým rozohriatym nožom.

Odpovedať na tento príspevok

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac info tu: Ochrana súkromia