recept - plnené slané choux

takže po dlhšej dobe sľúbené plnené slané choux...základ je odpalované cesto. pridávam link kde si pozriete video ako sa robí a čo koľko treba a potom keď budete mať cesto "zmáknuté" pridajte100 g nastrúhaného tvrdého syra ( trošku si odsypte do plnky)hrsť nasekanej pertžlenovej vňate (tiež si kúsok odložte do plnky)upečte si choux (180°C asi 20 minút) a potom naplňte:200 g mascarpone2 čl dijonskej horčice1/2 čl solitrošku mletého koreniaa tú odloženú trošku syru a vňatenaplnte a hotovo....tak čo, aj slané potešia?jo a ten link: https://kuchynalidla.sk/sladke-rady/odpalovane-cesto

Odpovedať na tento príspevok

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac info tu: Ochrana súkromia