recept pod fondan, krém pod poťahovku

Dokonaly krem pod potahovku - ganachePridané používateľom Konditorin dňa 14. marec 2016 - 21:30Popis

Rada by som sa s vami podelila o casto vyhladavany recept pod fondant. Budeme potrebovat dve suroviny, slahacku a cokoladu na varenie..

Ingrediencie250 millilitrov slahacka500 gramov čokoláda na varenieInštrukcie

Budeme potrebovat slahacku a cokoladu. Pri cokolade na verenie je pomer 1:2. Na tortu o priemere 24-28cm potrebujeme 250ml slahacky a 500g cokolady. V porovnani s maslovym kremom je tento krem drahsi, ale neporovnatelne chutnejsi!

Postup: slahacku zohrejeme, netreba ju varit. Musi byt horuca. Nalameme na kusky cokoladu a nasypeme ju do hrnca so slahackou. Nechame aspon 5min oddychovat. Potom pomaly miesame, kym sa vsetka cokolada rozpusti a nechame vychladnut. Pozor, krem nedavame do chladnicky!!! Az sa krem vychladi na izbovu teplotu, mozme nim natriet tortu, vyrovnat vsetky nedostatky. Dame tortu na par minut do chladnicky a potom natrieme zvysny krem. Hotovo!!! Nemusite sa bat, ze sa vam fondant roztopi. Vsetko krasne drzalo aj pri trojhodinovom transporte.?

šľahačka cokolada na varenie

Odpovedať na tento príspevok

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac info tu: Ochrana súkromia