recept - rady a triky na jahodový kompót

Milé žienky...je sezóna jahôd...tam mi napadlo...aby kompót,džem,nestratil krásnu farbu,stačí pridať jemne rozdrvenú 1 klasickú tabletku Celaskomu.Chuť nepokazí,a jahody nevyblednú! Aby v kompóte jahody nevyplávali do hornej časti fľaše,kde sa "spučia",treba ich naozaj na pár sekúnd kratúčko vysypať do variaceho sa sirupu.Stred dužiny(kde je stopka) sa "napije" a jahody nestratia tvar! Takto "okúpané" jahody možno rozložené na podnose vychladiť a zmraziť.Ich pevnosť zostane zachovaná,budú krásne.Zmrazujte rozložené na tácke,po zmrazení,ich môžete zosypať spolu. Budú krásne,a pevné aj po rozmrazení.Nech sa darí!

Odpovedať na tento príspevok

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac info tu: Ochrana súkromia