skusenosti s temperovanim cokolady, rady a triky do kuchyne

Babovky, mate niekto skusenost s temperovanim cokolady v domacich podmienkach? Ide o to, ze vzdy, ked necham roztopit cca na teplotu tela cokoladu (kvalitnu 60%-nu) a potom ju necham zase stuhnut rozliatu na papieri na pecenie, ostanu mi na nej skarede flaky a dokonca minigranulky. Vyzraza sa mi asi kakaove maslo. A je aj taka makka, sypka a matna. Minule som skusila temperovat len tak od oka (nemam teplomer), ale stalo sa mi to iste . Resp. aku coko pouzit, aby sa mi to nestavalo. Coko na varenie nechcem...dakujem za kazdu radu

Odpovedať na tento príspevok

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac info tu: Ochrana súkromia