sucháre - recept, suroviny, postup

Prvy krat pisem a neviem ci spravne, ale pisem recept k mojim sucharom: 4 bielka, 14 dkg cukru,1 vanilinovy cukor,14 dkg hl.muky,mandle.4 bielka vymiesame na sneh,pridame vanilinovy cukor, 14 dkg hl.muky do nej zamiesame mandle, vsetko vylejeme do vymasteneho srncieho chrbata,upecieme na 200 stupnoch, vyklopime nechame vychladnut,nakrajame ostrym nozikom na tenke platky dame na suchy plech a nechame susit cca 10-15 min. v trube zalezi ci na ventilatore alebo vrch -spodok.

Odpovedať na tento príspevok

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac info tu: Ochrana súkromia