torta mirror glaze - rady na základ

babovky poradte, idem piect manzelovi tortu- chcem robit mirror glaze, co mi odporucate ako zaklad pod polevu? povodne som chcela mascarpone s bielou coko alebo cukrom, ale ked nad tym rozmyslam..pri tej poleve vidno kazdu nerovnost a ja si netrufam asi na to vyhladit to tip top dohladka ako profesionál..vzdy to mam kadejake krive..tak ci nebude lepsie spravit ten mousse krem? alebo nejaky so zelatinou do formy nech to stuhne v tom? poradte mi plsss...

Odpovedať na tento príspevok

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac info tu: Ochrana súkromia