vegeta ako súčasť varenia, varenie bez vegety

Dobry vece prajem.Tato skupina sa vola...Dobroty z nasej a babickinej kuchyne...Nemajte mi to za zle,ale...Skoro v kazdom odporucanom recepte citam...pridame VEGETU...Tak mi neda,aby som sa nespytala...Naozaj si myslite,ze bez tej VEGETY by to neslo?Ja vegetu nepouzivam vobec.A mohli by ste sa spytat mojej rodiny,ako chutia moje jedla...A bez vegety.Ved je to umelina,o ktorej nase mamicky a stare mamicky nemali ani potuchy.A varili a aj varia ocarujuco.to musite uznat.Tak co keby sme to skusili aj my?Dnes je tolko vsakovakych dobrot,ktorymi sa da jedlo vynikajuco ochutit.Su to stare zname ochucovadla..Bazalka,medovka,suseny cesnak,cierne korenie,nove korenie,majoranka,bobkovy list,cesnak,cibula,biela paprika,cervena paprika,no a korenova zeleninka,ktora este nikdy nesklamala...Mrkva,petrzlen,zeler,kalerab.A napriklad aj brokolica,karfiol,kapusta,kel...a co ja viem,co vsetko este.Toto su nasi pomocnici,toto je nasa VEGETA.Chuti je naozaj neurekom.Tak co Vy na to,gazdinky?

Odpovedať na tento príspevok

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac info tu: Ochrana súkromia