Vyprazany karfiol bez vyprazania...Potrebujete:1ks karfiol, 2ks domácich vajíčok, 1/2 šálky hladkej spaldovej muky, 1/2 šálky vody (pripadne podľa potreby- podľa veľkosti vajíčok), *ipku soli, strúhanku z domáceho chlebíka, ghee maslo
Postup:Karfiol si predvarime vo vode. Kým sa predvara pripravíme si cesticko. Zmiešame vajíčka, muku, vodu, soľ a pridáme aj trocha strúhanky. Do cestička vložíme karfiol a poobalujeme ho. Celu masu preložíme na plech, ktorý je vystlaný papierom na pečenie. Celé to zasypeme strúhankou, na ktorú poukladame kúsky masla. Piekla som to na 200C do zozlatnutia?)Kedže som si karfiol predvarila trosku viac vznikla mi z toho taká veľka "placka" Krajala som to na štvorce. Príloha bola mladé varené zemiaciky.Dcéra ma takmer 14mes. Jej som to dala na tanier obrátene čiže spodok mala navrchu. Jedla bez zapečenej strúhanky.Všetci sme si pochutili?)