Ženušky? Prečo mi parené buchty splasnú po otvorení hrnca?😉...

Ženušky? Prečo mi parené buchty splasnú po otvorení hrnca?😉

Dlho varis

Odpovedať na tento komentár

nesmie na ne nakvapkat ta para, ani kvapka, vtedy splasnu...

Odpovedať na tento komentár

Zvykne to urobit aj vtedy, ked prekysnu..cize su dlho na doske a cakaju na naparovanie... a potom este vtedy, ked na ne steka para (voda)

Odpovedať na tento komentár

Robila som.ich 10min, nevsimla som si.zeby nane.kvapla voda,.niektore.zostalo.pekne.a.niektore sa.zošuverili😁

To je málo já robím 20 min

Býva to aj vtedy,keď sú dlho na pare ja parím 7až 10minút a sú ako pampúšiky

a nevadí,veď mak,či kakao to zakryje,hlavne že chutia a určite nezostane ani jedna

Tak nevyzerali az tak zle ale chutili vyborne,.ked.som.prisla.domou.neboli😁 ale.viac byma potesili take krasne napuchnute😁

ivana0 20minút na parené buchty je veľa,potom sú pokrčené

Mne zatiaľ vždy vyšli robím ich na plienke

Asi záleží na cestě

monika5 aj maslo dávaš??

Pol.muka, droždie sol, muka, cukor, vyšli mi.krasne.a.po.otvoreni niektore.splasli

monika5 nevadííííííííííííííííííííííííííííííí

A dobre vám vykysli?

Ano😉

Tak to je záhada 😊😊😊😊😂

monika5 pozri aj autá vyrábajú a kazia sa a stoja veľa,kto robí aj pokazí,to že splasnú,nie je problém,niekedy kvasnice,múka,inokedy aj teplota keď kysnú,aj snaha sa cení,určite chutili

Odpovedať na tento komentár

skús rovnaké hrnce dať a tých 20 minút

20minút na parené buchty je strašne veľa

janka661 podľa toho koľko ich je,ale asi je to keď cesto prekysne,že sa splasnú

littel.edwina hej aj to je jedna z príčin,ale hlavne dlho nepariť vyskúšajte a budú fantastické

janka661 no ved ja robím,musím,inak by boli ľudia hladní,

janka661 ale aj kvasnice,od nich záleži veľa

Ale to je už potom o samotnom ceste aj na múke záleží,ale konkrétne to,že sú pokrčené po parení je väčšinou v tom,že sú dlho na pare😄

Majo majo aj vy ich dávate na 20 mín?

ivana0 tak 15-20

podla množstva

Tak niesom jediná ste ma potešil 👌 a mne vychádzajú dobre vždy

Podlamna záleží aj na vykysnuti

Odpovedať na tento komentár

dlho ich paríte

Odpovedať na tento komentár

Staci 10...niekedy aj menej.

Odpovedať na tento komentár

treba ich popichat ked ich viberate hned z pari.

Odpovedať na tento komentár

U mna zabera popichanie spajdlou

u nás nestihnú spalsnúť,pretože skončia v brušku,hihihi

Odpovedať na tento komentár

Ďakujem.za rady;-) ked budem.zase robit hodim.foto😉

u nás to robilo keď boli staré kvasnice,ale do reštiky sme brávali trvanlivé

Odpovedať na tento komentár

Odpovedať na tento príspevok

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac info tu: Ochrana osobných údajov a cookies